Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Buran temperament će vas sprečiti u tome da ostavite povoljan utisak na osobu koja vam se dopada. POSAO: Moguće greške administrativne prirode. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK 

LJUBAV: Bićete vrlo strastveni i zainteresovani za fizički kontakt. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenim osobama. Nemojte se ponašati osiono. ZDRAVLJE: Infekcija.

BLIZANCI 

LJUBAV: Odnos sa osobom koja vam se dopada odvijaće se na nivou komunikacije. POSAO: Moguće promene, pogotovo u procesu rada. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK

LJUBAV: Vaš šarm intenzivira prisustvo planete lepote u vašem, zbog čega vam je teško odoleti. POSAO: Moguće je da ćete impulsivno trošiti novac. ZDRAVLJE: Glavobolja.

Foto: Foto: Shutterstock

 

LAV 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Ako ste sami, privući će vas neko iz kruga prijatelja. POSAO: Puni ste energije i spremni da realizujete svoje planove. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA  

LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vernost izabrane osobe. POSAO: Redovni priliv novca će vam se uvećati. Moguć je i neočekivan dobitak. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 

LJUBAV: Bićete vrlo šarmantni, što će vam doneti mnoge simpatije i naklonost. POSAO: Suočićete se sa brojnim problemima u procesu rada. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera u organizam.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim nije lako biti. POSAO: Mogli biste imati neke neplanirane troškove, zbog kojih će vaše finansije trpeti. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC  

LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete vrlo kreativni, zbog čega ćete imati uspeha ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Volite osećaj sigurnosti koji vam pružaju oni koji su dugo prisutni u vašem životu. Probudiće se osećanja prema nekom takvom. POSAO: Logistički problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA  

LJUBAV: Pozitivne okolnosti i vaše bolje raspoloženje doprineće tome da imate više prilika za ljubav. POSAO: Finansijska situacija će biti vrlo promenljiva. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RIBE 

LJUBAV: Vašu pažnju niko neće moći da privuče jer ćete biti usmereni na druge oblasti života. POSAO: Možete ostvariti dobre rezultate i imati uspeha u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

4 znaka horoskopa koja su izašla iz raja! Oni su najbolja bića na planeti - divnog srca i duše

sledeća vest

Originalni tekst