Marinković nije mogao da veruje šta je njegova žena radila njemu iza leđa.

U večerašnjoj emisiji „Pretres nedelje“, Uroš Rajačić je pred Ivanom Marinkovićem i ostalim ukućanima ispričao šta se desilo između njega i Jelena Ilić

Ivan je sve vreme pomno slušao šta Uroš priča, a u nekoliko navrata se čak i uhvatio za glavu i bolno uzdisao. U jednom trenutku, Marinković je dobio pomračenje i skinuo Jeleni, ali i sebi burmu sa ruke, zbog čega se ona nije previše potresla, jer je sve vreme netremice gledala u Rajačića. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

– Reći ću da danima vagam i gledam šta je najbolje da se uradi. Ludilo je otkako je Stefani iznela. Ja sam bio spreman da ćutim. Janjušu sam juče ispričao kako je tačno bilo, nije mogao da zna. Juće sam došao u situaciju da me Ivan pita, rekao sam da želim da ih spasem i sačuvam ove situacije pred kraj rijalitija. Jelena, ne mogu da verujem da si došla u situaciju da se poveravaš ljudima i govoriš svoju tajnu – rekao je Uroš.

– On je rekao da se spremao i da će da ispriča sve – umešala se Jelena.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

– Rekao je da će da da dopisivanje sa tobom, gledaoci su to već videli. Rekao si da bi se sa njom viđao napolju. Da li govoriš istinu ili je raskrinkavaš? Videli smo pipanje ispod rulet stola – dodao je Milan.

– Krenulo je sve od Slađe Bošković, istina je šta je Stefani pričala. Primetio sam neke stvari, ali nisam razmišljao. Bio sam tad povezivan sa više devojaka, nije mi palo na pamet ko je. Iz čista mira mi je donela kafu i čokoladicu, kad je rekla da je Jelena, ja sam rekao da me to ne interesuje. Bio sam u šoku kada je napravila prvi korak – govorio je Uroš. 

– Ja sam mu danas rekla da sam prva sve počela, 100 puta sam rekla – pravdala se Jelena.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

– Ja nisam pitao nikad što mi je dala to, sve se nastavilo… Bile su čokolade ispod jastuka, na krevetu… Sve dok me nisu poslali u zatvor. Došao sam u zatvor, rekla je da je to sudbina. Rekla mi je da legnem, ja sam legao okrenut ka rešetkama… Osetio sam da se približava, ja sam se okrenuo ka njoj. Kad osetim tu privlačnost… Ja sam kriv što sam dopustio. Ne pokušavam krivicu da skinem sa sebe, bilo je neko maženje, nije bilo onanisanja, nego maženje… Pokrili smo se u jednom trenutku – govorio je Uroš.

Ivan se sve vreme hvatao za glavu i čupao kosu dok je slušao šta Uroš priča. Onda se okrenuo ka svojoj ženi i počeo da je napada zbog onoga što je uradila, ali se Jelena zbog toga nije potresla. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

– Šta sad da radim, da li treba da kukam na ovo što se desilo? – pitala je Jelena.

Ivan je nakon toga dobio pomračenje i prvo skinuo Jeleni burmu sa ruke, pa onda sebi. 

Rajačić je zatim nastavio i još detaljnije ispričao šta se deilo između njih dvoje. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

– Bilo je tog maženja i hvatanja i bilo je tih dodira. Posle toga smo seli da pričamo o tome gde mi je ona rekla da se negde zaljubila i da hoće da se vidimo napolju. Bilo je na tiću da možemo da se viđamo i da bi videla sa njim šta i kako. Pričali smo malo o tome i to je to što je bilo u zatvoru. Posle zatvora se nastavilo to sa čokoladicama, onda je ona meni posle kucala na prozor, ja sam rekao kako sam se osetio. Ne zaljubljujem se tek tako, moram da osetim neku emociju. Nastavio sam posle sa tim flertom – rekao je Rajačić.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod:

Goca Tržan proslavlja 50. rođendan! Pevačica zasijala u kratkoj haljini, Raša se ne odvaja od drage, a tu su i njeni roditelji (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst