Pjevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, pored gostovanja po klubovima i koncertnim salama, jednako voli da radi i privatna slavlja, piše Telegraf.rs.

Tako je nedavno bio gost iznenađenja na jednoj svadbi, a atmosferu je od samog ulaska na istu podigao na zavidan nivo. Prvi taktovi hita “Armani” i njegova energija doveli su masu do usijanja.

Bakšiš u iznosu od desetak hiljada eura letio je na sve strane, ali Goran nije mario, već je svojim pokretima i pjevačkim sposobnostima nastavio da fascinira sve prisutne.

Čini se da mu godine, slava i novac ne mogu ništa, jer kako izvori tvrde Krmak ovaj posao radi isključivo iz ljubavi, a kako je izgledala atmosfera na slavlju pogledajte na slici ispod:

  • Goran od prve pojave na javnoj sceni važi za čovjeka kome dobra energija ne fali. Pored autentičnog stila oblačenja, jednako dobro pjeva sevdah kao i brže, savremenije pjesme. Zbog čega može da pjeva u klubovima, kafanama, na svadbama, ali i velike koncerte. Ono što zasigurno znam da pjevačkoj veličini i šoumenu poput njega fali samo serija koncerata u vidu turneje kako bi se krug upotpunio. Ali, na veliko zadovoljstvo publike i nas, uslijedit će i to kada dođe pravi momenat – tvrde izvori bliski Krmku za Telegraf.

(Express / Telegraf.rs)

Originalni tekst