AKTUELNO

Horoskop

6 znakova Zodijaka koji mogu da slažu, a da ne trepnu: Oni su vrhunski manipulatori

Izvor: Telegraf, Foto: Pixabay.com ||

Nateraće vas da poverujete u svako njihovo izrečeno slovo

Verujemo da je svaka osoba na svetu barem jednom slagala u životu. Možda ste to uradili da bi nekom bilo lakše ili da biste izbegli nevolju u koju će vas istina uvući.

Na nekim ljudima se vidi kada žele ili moraju da slažu; uglavnom mucaju, znoje im se ruke, ne mogu da gledaju sagovornika u oči i na kraju priznaju istinu.

Međutim, kako tvrdi astrolog Loren Aš, neki horoskopski znaci to rade rutinski i bez griže savesti. Oni su pre svega veoma vešti manipulatori, i u stanju su da vas nateraju da poverujete u svaku njihovu izrečenu laž.

Obratite pažnju na ovih šest znakova Zodijaka, jer će vas vrlo lako uvući u svoju mrežu obmana.

1. Bik

Od svih znakova na ovoj listi, Bikovi najređe lažu. Ali, loše je što kada to učine ostaju pri svojoj priči do kraja, iako znaju da nije istinita, ali može da im donese korist.

– Bikom vlada druga kuća vrednosti, što znači da im je moral neverovatno važan. Međutim, ako Bik veruje da će mu laganje pomoći da postigne cilj, nema problema s tim da s vremena na vreme laže – kaže astrolog Loren Aš.

2. Škorpija

Kao i s Bikom, ako odlučite da se suočite sa Škorpijom, budite spremni i nađite dokaze koje neće moći da vam obore.

– Veliki uticaj koji imaju na ljude im omogućava da kažu tačno ono što drugi žele da čuju – kaže Lauren.

– Škorpije su vrlo šarmantne i tačno znaju kako da reči pretvore u svoje najmoćnije oružje.

3. Rak

Poznati kao emocionalni znak, Rakovi mogu iskoristiti te karakteristike u svoju korist.

– Niko ne zna kako da smisli srceraparujuću priču kao Rak. Kad su saterarani u ćošak s istinom, Rakovi često izbegavaju da priznaju krivicu ili se odluče na verbalni napad kako bi preusmerili tok razgovora – objašnjava astrolog.

4. Lav

Nije tajna da Lavovi vole da pričaju i da budu dominantni u komunikaciji. Ponosni Lav, kojim vlada kreativna peta kuća i koji je pod uticajem vatrene energije, radije bi slagao sto puta da zaštiti svoj ego nego da prizna da je uhvaćen u laži.

– Kad jednom odluče da lažu, uložiće svu svoju energiju u iznošenje svoje verzije istine – kaže Loren.

5. Devica

Neka vas Devica ne zavara. Ona je vrlo lukava i prema astrolozima, Devica je najbolja u laganju od svih znakova Zodijaka.

– Ono što Devicu čini drugačijom je njihovo oštro oko za detalje i sposobnost brzog razmišljanja – kaže astrolog.

Device su jednako dobre u izmišljanju, ali i otkrivanju laži kod drugih ljudi.

6. Blizanci

Budući da Blizancima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su, kako kaže astrolog, "blagosloveni darom brbljanja", što znači da su uglađeni govornici.

– Oni znaju da prilagode svoje reči tako da odgovaraju svakoj situaciji. Ili, ako situacija to zahteva, glumiće "đavoljeg advokata" – kaže Lauren.

Autor:

Lifestyle

10 SIGURNIH ZNAKOVA DA STE LOŠI U KREVETU: Se*s je celo putovanje, a ne samo stizanje do cilja!

Društvo

'SPAVAO SAM NA ULICI NA -20 I JEO IZ KANTI' Tadiju je kao malog majka ostavila uz reči 'DRŽITE GA DA NE KRENE ZA MNOM!' Bivši beskućnik danas živi sas

Lifestyle

Imaš novog dečka? Evo znakova koji OTKRIVAJU da li i dalje voli bivšu!

Domaći

OVO NEMA NIGDE! Fanovi uveliko spremaju poklone za Luninu BEBU, PRIKUPLJENO 25.000 EVRA, a biće još para! ŠOK I NEVERICA!

Lifestyle

5 znakova Zodijaka koji nikada nisu zadovoljni: Njima sve brzo dosadi

Domaći

DOBRO POGLEDAJTE, OVO NIJE OGNJEN AMIDŽIĆ! Voditelj ima DVOJNIKA! Obelodanio sve, neverovatna sličnost! I on je ostao u NEVERICI kad ga je video! (VID

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)