TRADICIONALNA sportska manifestacija „Novosadski maraton“, 31. po redu, biće održan 8. oktobra, poznatom, ustaljenom trasom ulica u Srpskoj Atini, a završne pripreme za smotru dugoprugaša iz celog sveta su pri kraju.

„31. НОВОСАДСКИ МАРАТОН“ СТАРТУЈЕ 8. ОКТОБРА: Завршне припреме за традиционалну спортску манифестацију

Pres služba grada

To je zaključak zajedničkog sastanka Organizacionog odbora „31. Novosadskog maratona“, gradskih službi, preduzeća i ustanova, koji je uz prisustvo sportista promotera manifestacije održan u Skupštini grada Novog Sada.

– „Novosadski maraton“ je manifestacija od posebnog značaja za Grad Novi Sad i u našem je zajedničkom interesu da sve bude dobro organizovano, kao i do sada – kaže MSc Jelena Marinković Radomirović, predsednica novosadskog parlamenta. – Do ovog momenta se prijavilo više od 400 učesnica i učesnika, prijave su u toku pa se očekuje da će taj broj biti veći. Među prijavljenima su i učesnici iz inostranstva, i to iz Ruske Federacije, Norveške, Mađarske, BiH, Hrvatske, Makedonije, Poljske, Austrije, Ukrajine, Kanade, Holandije, Kazahstana i Češke.

Pripreme za Novosadski maraton počele su pre nekoliko nedelja, a kako je rečeno na sastanku, gradske i druge službe i ustanove spremno dočekuju trku, da bi tradicionalna sportska manifestacija protekla u najboljem redu.

Novosadski maraton nalazi se i u kalendaru atletskih manifestacija Atletskog saveza Srbije i AIMS-a. Pored glavne, martonske trke na 42,195 kilometara, u programu su i trke na 10 i pet kilometara i niz propratnih sportskih sadržaja za mališane.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige “Serviraj za pobedu” i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst