Astrolozi tvrde da će Lavovi, Device i Bikovi imati više sreće u naredne dve godine nego ostali znakovi Zodijaka.

BIK

Bik će imati najviše uspeha na ljubavnom planu. Usamljena srca će sresti osobu koja će izazvati njihovo interesovanje i iskreno oduševljenje, a uskoro će se ispostaviti da je to osoba sa kojom žele da provedu ostatak života.

To ne znači da oni koji su u vezi ne čekaju nešto lepo – njihov ljubavni život biće pun harmonije i ljubavi. Oni će ući u period u kome će preovladati nova energija posvećenosti, bliskosti i mira. I vaš poslovni život će biti posut cvećem, jer su naredne dve godine idealno vreme da započnete posao o kome ste dugo razmišljali.

LAV

Ako vam u poslednje vreme nedostaju stabilne finansije, sada je vreme da svoj novac dovedete u red. Polako će se otvoriti tok novca i konačno će vaš rad i trud biti primećen, čak možete očekivati i povišicu.

Foto: Shutterstock

 

Bavićete se mnogim novim stvarima, steći iskustvo i sve će pasti na plodno tlo. Osetićete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve oblasti vašeg života. U naredne dve godine bićete zaista nezaustavljivi, pa iskoristite ovaj period da napredujete.

DEVICA

Devicu očekuju nove prilike, ali i izazovi i avanture za kojima je čeznula prethodnih godina. Ne gubite vreme u sledeće dve godine – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršavajte nove veštine. Pred vama su meseci koje morate maksimalno iskoristiti, piše Atma.hr.

Gde god se pojavite, bićete u centru pažnje, a i sami ćete biti oduševljeni postignutim uspehom. Imaćete dobre razloge da budete ponosni na sebe. Bićete okruženi pozitivnom energijom, dobrim raspoloženjem i osećajima kojima možete osvojiti celi svet.

Ovaj znak će imati najsrećniji avgust ikada! Valjaće se u parama, a u ljubavi će doživeti pravu bajku

sledeća vest

Originalni tekst