Nema sumnje da su protekle godine bile izazovne, ali sudeći po astrologiji, ova 2023. će nam doneti dosta dobrih vesti.

Astrolog i numerolog Marija otkriva kako će prelazak važnih planeta u određene znake, uticati na sve nas:

7. marta Saturn prelazi u Ribe 

Ovo je prvi važan prelazak koji će nas osloboditi osećaja teskobe. Planeta pravila i ograničenja, Saturn, je u Vodoliju, znak čovečanstva, ušao 2020. godine i na mnogim poljima nas zatvorio i sputao. Njegov izlazak iz ovog znaka će doneti rasterećenje i osećaj slobode.

Saturn u Ribama doneće mir i usporiće sve što može da uspori. Ipak, ovo nije znak koji je njemu srodan. Saturn u Ribama ne voli nikakvu gužvu pa će od nas tražiti da nađemo vreme za odmor i za samovanje.

Pixabay

Saturn

16. maja 2023. Jupiter prelazi u Bika 

Jupiter menja znak na oko godinu dana, ali nam je i ovaj tranzit takođe veoma važan. Jupiter u Ovnu je željan da se pokrene i da preduzme nešto. Dobili smo nalet optimizma koji nas usmerava na nove poduhvate.

Kada pređe u Bika, Jupiter će doneti potrebu da ugađamo sebi. Glavno pitanje koje će nam se nametnuti je: „Da li uživamo u onome što radimo?“ Za sve ono što nam ne donosi dovoljno zadovoljstva izgubićemo interesovanje. Svi ćemo se na neki način ulenjiti odnosno konačno ćemo dozvoliti sebi odmor. Ono najlepše što će nam Jupiterov tranzit kroz Bika doneti jesu prinove jer se susreću planeta širenja i znak plodnosti.

11. juna 2023. Pluton prelazi u Vodoliju 

Ovo je najvažniji prelazak u ovoj godini jer je tranzit Plutona veoma spor. Njegov boravak u Jarcu traje još od 2008. godine.

U junu Pluton konačno ulazi u Vodoliju i nagoveštava razne preokrete koji će se tek događati u godinama koje su pred nama. Pluton je planeta transformacije koja prvo poruši sve što nije više korisno, a onda stvori nešto mnogo, mnogo bolje. Vodolija je znak tehnike i tehnologije pa ćemo biti svedoci velike modernizacije na tom polju. U narednim godinama očekujemo procvat zanimanja u oblasti astrologije, psihologije i rada na razvoju svesti. Takođe, biće neizbežan napredak na polju molekularne biologije i genetičkog inženjeringa, ali za to čekamo još i Urana da uđe u znak Blizanaca 2025. godine, navodi Marija na svom Instagram profilu “sasvimsvoja”.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst