Astrolozi su saglasni da će tri horoskopska znaka imati težak period do 19. februara. Među njima su znakovi kao što su Vodolija, Vaga i Strelac.

VAGA

Horoskop za Vagu do 19. februara predviđa obilje posla. Preuzeli ste zaduženja koja nisu baš u skladu s vašim interesima, što vam ne prija, ali se ne osećate dovoljno sigurno da to podelite. Nemojte gubiti nadu i iskoristite ovo kao priliku za učenje i napredak. Prilike za posao uvek će se pojavljivati, a trenuci kada se ističemo čak i kada je teret na našim leđima veći nego što smo očekivali, prilika su da budemo primetni i nagrađeni. Već od 19. februara očekujte poboljšanje!

STRELAC

Horoskop za Strelca do 19. februara predviđa izazove u komunikaciji, gde se čini da su sve reakcije prenaglašene, a harmonija sa drugima teško dolazi. Preporuka je da budete oprezni i pažljivo odmeravate svaku izgovorenu reč. Bolja opcija za vas može biti slanje poruka umesto brzih razgovora – na taj način ćete bolje razmisliti o svojim rečima. Nakon 19. februara, vaš šarm, harizma i veštine u komunikaciji vraćaju se na velika vrata!

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Horoskop za Vodoliju predviđa pad energije – osećate se kao da ste zaglavljeni na jednom mestu, bez radosti u daljem putovanju. Ipak, astrolozi najavljuju period u kojem ćete razmotriti šta vam zaista nedostaje. Međutim, do 19. februara, osećaj će biti kao da želite da pobegnete iz svoje kože samo ako ne radite aktivno na razumevanju onoga što vas zapravo muči. Ponekad, probleme koje ne želimo da priznamo, maskiramo stvaranjem još dva manja problema kako bismo ih lakše rešili. Nemojte dozvoliti da vas takvi impulsi povuku.


Ciganske karte otkrivaju šta vas čeka u 2024. godini! Ljubavnica, lopov, bolest - ovaj znak prati karta koja donosi šokantne stvari

sledeća vest

Originalni tekst