Ovnovi ponosno spadaju u grupu horoskopskih znakova koji se najbolje ljube.

Ljubljenje je jedan od najintimnijih i najsenzualnijih načina komunikacije u vezi, a tri horoskopska znaka su poznata po izuzetnim veštinama ljubljenja.

Njihovo intuitivno razumevanje partnerovih potreba i sposobnost spajanja strasti i nežnosti čini ih najvećim majstorima ljubljenja. Njihov poljubac može zauvek da obeleži ne samo trenutak nego i sećanje na ljubav i intimnost. 

Ovan 

Ovnovi žele da se dobro ljube i zato ulažu celo srce u strastvene poljupce ispunjene osećanjima. Njima su u prvom planu emocije i romantika. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, za Ovna poljupci nisu samo seks – oni uživaju u zajedništvu i intimnosti koju poljubac stvara. 

Foto: Shutterstock

ljubljenje

Bik 

Bik ima reputaciju jednog od najstrastvenijih horoskopskih znakova. Međutim, Bikovi su ponekad previše strastveni i brzo planu. Ali jednako brzo kao što se Bik naljuti, isto tako brzo želi i da se pomiri s partnerom – po mogućnosti dugim, strastvenim poljupcima. Osobe rođene u znaku Bika uživaju u tome isto kao i u ljubavnom činu i zato odvajaju dovoljno vremena kako bi razmazili partnera strastvenim poljupcima. 

Rak 

Umeće zavođenja čvrsto je ukorenjeno u ličnost Rakova – zato ne čudi da su i prirodni talenti kada je u pitanju ljubljenje. U njihovim poljupcima ima puno topline, romantike i iskrenosti, zbog čega je teško odoleti njihovim udvaranjima. Poljupci ovog horoskopskog znaka toliko su neodoljivi da ih je gotovo nemoguće zaboraviti.

Evo kako da iscedite limun bez cediljke! Nema nereda, a potrebna vam je samo jedna stvar (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst