Astrolozi nagoveštavaju da postoje znakovi kojima će naredne tri godine biti veoma uspešne, a među njima su Lavovi, Bikovi i Device.

Uz malo truda ovi horoskopski znakovi mogu da ostvare svoje snove.

BIK

Bikovi će najviše uspeha postići u ljubavi u narednom periodu. Oni koji su slobodni srešće osobu koja ih fascinira, a ta osoba će se ispostaviti kao neko sa kim žele da provedu ostatak života. Zauzeti Bikovi ulaze u miran period gde će ljubav, mir i sloga vladati u njihovom odnosu. Takođe, na poslovnom planu očekuje ih uspeh, i naredne tri godine su idealne za pokretanje posla o kojem već dugo razmišljaju.

LAV

Novac će se jednostavno lepiti za Lavove u naredne tri godine. Njihov trud i rad će konačno biti primećeni, a povišica će biti očekivana nagrada. Sve što Lavovi započnu ići će im dobro. Osetiće talas kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve aspekte njihovog života. U naredne tri godine, Lavovi će biti nezaustavljivi, pa bi trebalo maksimalno iskoristiti ovu priliku.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

U naredne tri godine, Device ne treba da gube vreme – učenje novih jezika, putovanje, čitanje i usavršavanje novih veština su ključni. Period koji je pred njima treba iskoristiti maksimalno. Svi će ih diviti i zavideti im, a za to će biti opravdani razlozi. Device će pleniti dobrom spoljašnjosti, pozitivnom energijom i raspoloženjem, te će lako prevazilaziti sve prepreke.


Pred nama je moćan astro period! Detaljna prognoza po znakovima

sledeća vest

Originalni tekst