Retrogradan Merkur koji zvanično prestaje danas, napravio je razne probleme u komunikaciji, pa su mnogi poklekli i pomislili da je povratak na staro pravo rešenje u ljubavnim odnosima. Međutim, kako je od danas direktan, racionalnije ćemo shvatiti posledice svojih odluka.

NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV – prepustite joj se!

NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV - prepustite joj se!

ZA OVNOVE NARCIS, ZA BIKOVE LJILJAN… Otkrijte koje cveće pripada vašem horoskopskom znaku!

ZA OVNOVE NARCIS, ZA BIKOVE LJILJAN... Otkrijte koje cveće pripada vašem horoskopskom znaku!


NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV - prepustite joj se!


NAPOKON STIŽE DRUGA ŠANSA! Ova 3 horoskopska znaka ČEKA NOVA LJUBAV – prepustite joj se!

sledeća vest

Venera je u Biku, a tu se oseća dobro. Venera u Biku je hedonistički raspoložena, zahteva pažnju i voli da uživa. Očekuje privrženost od partnera i igra na sigurno. Zbog Venere u Biku mnogi odnosi će biti stabilniji i parovi će se konačno odlučiti na potez koji može da im unapredi odnos.

Međutim, tokom svog boravka u Biku do 23. juna, Venera će napraviti izazovan aspekat sa Uranom što će podrazumevati rizik i drastičan zaokret u ljubavi. Pojedini ljudi će shvatiti šta očekuju u ljubavi, pa napraviti presek u smislu odluka "ili ili".

To će biti odluka koja može da odluči od konačnom ishodu nekog odnosa. Zbog toga parovi iznenada mogu da se odluče na zajednički život, ali isto tako i na raskid.

IDEALAN ODMOR ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Škorpije vole krstarenja, Ovnovi sportske manifestacije, a evo ko obožava da PUTUJE VOZOM

IDEALAN ODMOR ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Škorpije vole krstarenja, Ovnovi sportske manifestacije, a evo ko obožava da PUTUJE VOZOM

NOVČANI HOROSKOP ZA JUN! Kolo sreće se okreće – Bikovima stižu pare koje su kasnile, Rakovima TROŠKOVI, a evo ko ne mora da brine o finansijama

NOVČANI HOROSKOP ZA JUN! Kolo sreće se okreće - Bikovima stižu pare koje su kasnile, Rakovima TROŠKOVI, a evo ko ne mora da brine o finansijama

Venera i Uran pogoduje poznanstvima preko društvenih mreža, pa nije isključeno da mnogi pronađu ljubav preko inetrneta.

Pixabay

Venera u Biku

Venera u Biku prijaće Bikovima, Devicama i Jarčevima.

BIK – Zbog Venere u vašem znaku osećate se poželjno, a biće više strasti u junu zbog uticaja ove planete. Vi ste sada najprivlačniji znak u zodijaku i to treba da iskoristite. Venera vam donosi sudbinske susrete, ali i rizične odluke jer ćete znati koliko vredite u bilo kom odnosu. Ukoliko ste u vezi, možete da donesete odluku koja će promeniti odnos sa voljenom osobom. Isto tako Venera vam donosi više zabave, provoda i izlazaka na mesta javnog tipa.

DEVICA – Venera u devetom polju pogoduje zajedničkim putovanjima sa partnerom.To ujedno i znači susret sa nekim ko dolazi sa puta. Ukoliko ste razvedeni, Venera u Biku može da vam donese novo poznanstvo. Promena ambijenta je pravo rešenje ukoliko želite da osvežite svoj odnos sa partnerom i unesete više strasti.

JARAC – Venera u Biku donosi vam zaljubljivanje! Očekujte poziv za zabavu koji će vam doneti priliku za novo poznanstvo. Ukoliko ste u dužoj vezi, možete da razmišljate o proširenju porodice. Isto tako Venera vam donosi romantična osećanja kojih dugo nije bilo. Ovo je prilika da se popravi postojeći odnos. Možete lako da odete na neki događaj na koji ste se prijavili preko interneta, jer je Venera u aspektu sa Uranom, pa tamo da upoznate srodnu dušu.

Venera u Biku neće prijati Lavovima, Škorpijama i Vodolijama.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article