PROMOCIJOM 27 mladih fudbalskih sudija, Sudijska organizacija grada Zrenjanina okončala je je jednu od najuspešnijih godina u bližoj istoriji i sa novim snagama i energijom najavila aktivnosti u Novoj 2023. godini.

27 НОВИХ МЛАДИХ ФУДБАЛСКИХ СУДИЈА: Поносни на нове младе колегинице и колеге (ФОТО)

Sudijska organizacija fudbalskih sudija Zrenjanin

– Veoma smo ponosni, promovisali smo 27 najmlađih koleginica i kolega koji su od sada i zvanično sa statusom fudbalskog sudije – istako je Ivan Mikalački, predsednik Sudijske organizacije u Zrenjaninu.

On se zahvalio Teodori Burić, Dušanu Beliću Aleksi Bibinu, na pomoći u realizaciji projekta i Bogdanu Jovanovu, predsedniku Područnog saveza, koji je na maloj svečanosti u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, uručio rešenja kandidatima koji su uspešno okončali obuku i stekli zvanje fudbalskog sudije.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige “Serviraj za pobedu” i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst