Svetlosti pozornice

#2023 1

u mreži

SimaStožer. Šta očekujem #2023? Očekujem da ovaj režim najzad shvati da mu je isteklo vreme, da je zreo za đubrište istorije.

Očekujem da se, suočen sa našom snagom izraženom na protestnim okupljanjima kako po Viber grupama tako i na Fejsbuku, mirno povuku svi ti vučići, vulini, brnabići, mali i ostali keramičari i ostave nama koji znamo, umemo, možemo, moramo da od naše Srbije napravimo oazu mira i blagostanja. Window mora pasti! Živela Srbija!

Mudra_Sova. Odmah sam lajkovala #SimuStožera. Hiljade, stotine hiljada lajkova sliće se u moćnu bujicu našeg nezadovoljstva na svim mrežama! Džaba im svakodnevna Obraćanja i svečana otvaranja, džaba pinkovi, informeri, bokani, krstići, bakareci i ostali šešelji – pobedićemo! Pobediće pristojna, pametna i poštena Srbija! Pristojna, pametna, poštena – tri P. Svi u tri P!

TutaUstanik. Očekujem da u #2023. ustane cooca&motica. Niko, nikakvi njihovi botovi i hejteri, nikakvi klikovi neće sprečiti sinergiju naših napada sa tweetera. Do pobede!

Anonimusi. Poruka srpskom režimu: Mi smo Anonimni. Mi smo legija. Mi ne opraštamo. Ne zaboravljamo. Očekujte nas u #2023. na webu.

Drzavni_Udarač. Ni u prošloj, ni u predhodnih deset godina ovaj autokratski i kleptokratski režim nije shvatio kakvu snagu posedujemo mi, naša Instagram grupa Nepobedivi i naša braća i sestre s You Tuba. I svi naši foloveri. Zar mogu to da shvate Marijan Rističević, Vulin, Željko Mitrović, Gangula, Miša Vacić, Simo Spasić i ostale perjanice režima? Ali, uskoro će biti iznenađeni! Kad prođu praznici, grane proleće i počnu naši sajber protesti #nedeljice, #levča, #šodroš, #staraplanina. A još kad naše koleginice i kolege iz organizacije MladiSezonskiRadnikSamoupravljač organizuju sajber štrajk na Fejsbuku, oni mogu da pokupe svoje pinkle i da idu. Ko na robiju, ko u Kolumbiju, ko kod Orbana. A onda ćemo mi, pobednička opozicija da napravimo veeeliki zajednički on lajn selfi i da ga forverdujemo na sve četiri strane weba. Do pobede!

#Bozic. I ovog najradosnijeg hrišćanskog praznika naš goloruku narod utehu može naći na našem triput osveštanom sajtu

www.pravoslavni.srbski.svet. i odgovarajućim linkovima: Post, Molitva, Kajanje, Pričešće, Darivanje. Organizujemo: Molebane, Litije, Hodočašća, Panađure i ostale svetosavske aktivnosti. Dobrovoljni prilozi, donacije, pokloni, zaveštanja i ostala dobročinstva mogu se slati na račun #pravoslavni.srbski.svet. Mir Božiji, Hristos se rodi. Dogodine u Pećkoj patrijaršiji!

+ + +

Svima koji veruju, srećan Božić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Originalni tekst