Prepoznavanje horoskopskih znakova na osnovu fizičkog izgleda je veoma zanimljivo, a isto tako možemo da kažemo da Blizanci i Rakovi spadaju u one koji najsporije obtain out about.

BLIZANCI

Verovatno ste već imali priliku da čujete da se za Blizance kaže da su “detinjasti”, što i nije toliko daleko od istine jer su mladi duhom. Oni ne samo što su mladi duhom, nego i fizički izgledaju mlađe od svojih godina. Tipičan Blizanac voli šarene boje, jer se nikada ne oseća kao osoba “svojih godina”. To i nije tako loše, jer ono kako se osećaju iznutra se očigledno vidi spolja. Blizancima vlada planeta Merkur što ih čini veoma inteligentinim i dovitljivim, odnosno imaju um koji “nikada ne spava”. 

Ako treba da se setimo poznatih Blizanaca onda ne možemo da ne navedemo: Merilin Monro, Anđelinu Džoli, Hajdi Klum, Džonija Depa.

Reuters

Anđelina Džoli rođena je u znaku Blizanaca

Na drugom mestu nalazi se Rak, a ovim znakom vlada planeta Mesec.

RAK

Rakovi, a naročito pripadnice lepšeg pola, poznate su po svojoj prirodnoj lepoti. Rakovi nikada neće izgledati starije od svojih godina koliko god da se njihov odraz lica menja u odnosu na promene raspoloženja. Rak je horoskopski znak koji ne može da sakrije svoje emocije, ali sa druge strane uspešno odoleva godinama, pa možemo da ga svrstamo u znakove koji dugo ostaju mladoliki.

Tanjug/AP

Princeza Dajana bila je rođena u znaku Raka

Među poznatim Rakovima tu su: Meril Strip, Lana Del Rej, Arijana Grande, Elon Hide, Princeza Dajana. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst