Bivša zadrugarka i najkontroverznija dama skorašnjih rijalitija, Dalila Dragojević bila je intimna sa aktuelnim zadrugarom Filipom Carem.

Iako su raskinuli prije nekoliko mjeseci, sada su se pojavile glasine da je Dragojevićka navodno izmislila priče da je trudna, a te navode iznio je sam Filip.

Na Instagram profilu jedne stranice, koja se inače bavi raskrinkavanjem zadrugara, našao se snimak audio poruke Filipa Cara, u kom on govori o tome da li je Dalila bila trudna i imala spontani pobačaj.

-U tim grupama, sa tim babama, jedna žena mi šalje sve! Plače, ne jede. Pa onda da ovo, da ono… Ne znam kad stigne plakati ili biti u kr*cu, kad se j*be na sve strane. Pa je izmislila da je bila trudna sa mnom, kad sam je ostavio, 17 dana je kao bila trudna, pa je imala spontani – priča Car u glasovnoj poruci koja se našla na jednoj stranici, a jasno se čuje da je glas njegov.

Podsjetimo, Dalila i Dejan Dragojević su prije ulaska u Zadrugu 5 išli na vještačku oplodnju. Oplodnja je prošla uspješno, ali samo nekoliko sedmica kasnije starleta iz Bosne je izgubila plod, što je na nju ostavilo veliki trag.

Poruku možete poslušati OVDJE.

(Express/Srbijadanas)

Originalni tekst