Za novogodišnji šou program transrodne pjevačice Elektre Elite vladalo je ogromno intresovanje svih onih koji je podržavaju, ali i onih koji ne podržavaju njen lik i djela.

Iako je ovaj visokobudžetni projekat koji potpisuje Dejan Milićević najavljen 30. decembra, pjevačica je u posljednjem trenutku promijenila datum i odlučila da ga objavi poslije dočeka Nove godine. To je upravo učinila večeras, a video snimak od 14 minuta može se pogledati na njenom You tube kanalu.

Provokativne scene, seksipil i estravagancija opisuju ovaj snimak, za koji je malo falilo da bude zabranjen u etar zbog golotinje, tako da ga mogu pogledati samo punoljetne osobe. Elektra je inače u ovaj projekat uložila oko 30.000 eura, pa je danas jedina javna ličnost koja se snimila svoj šou program.

Tokom najave dosta ljudi je pomislilo da je riječ o njenom rijalitiju u kojem će konačno javnosti prikazati svoju djecu, pa je samim tim izazvalo brojne komentare, osude, ali i pohvale.

– Ja ne smatram da je toliko provokativan ovaj projekat kako se pričao. On je u skladu sa mojim likom i onim što sam do sad prikazala ljudima. Nema seksa, ali ima provokacije. Sve je jedna velika misterija, a ko prati moj rad od počeka zaključiće i bez mojih riječi. Uživajte u prazničnim danima i cijelom svijetu želim zdravlje i sreću – izjavila je transrodna pevačica koja će uskoro objaviti dvije nove pjesme, koje potpisuju Leon i Nucci.

(express/pinkrs)

Originalni tekst