Vremenske prilike i stanje na putevima 12.08.2017. (MK)

4

Tokom dana duva pojačan vetar, u zapadnim delovima zapadnog i jugozapadnog pravca, a u istočnim južnog pravca. U popodnevnim satima biće lokalne jake kiše i oluje. Na kraju dana i tokom noći padavine će biti ntenzivnije. lU pojedinim krajevima moguće je i nevreme praćeno jakom kišom, vetrom, a takođe je moguć i grad, naročito u severoistočnim delovima. Najviša dnevna temperatura 39 stepeni.

Intenzitet saobraćaja na putnim pravcima van gradskih sredina je umeren. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja na ulasku i izlasku iz zemlje. Informacije se odnose na makedonsku stranu granice.

Na regionalnom putu R106, na putnom pravcu Gradsko – Prilep, od 28 do 45km do 12.08.2017. izvodiće se građevinski radovi – zamena elastične ograde. Učesnicima u saobraćaju preporučuje se da poštuju postavljenu signalizaciju za radove na putu.

Zbog postavljanja kandelabara na deonici Hipodrom-Kadino, leva saobraćajna traka će biti zatvorena za saobraćaj u periodu od tri meseca.

Na putnom pravcu Negotino-Demir Kapija, na deonici od Negotino do mesta Ostoro, saobraćaj se odvija u dužini od 4km novim auto-putem. Nakon ove deonice saobraćaj se vraća na magistralni put R103.

U Negotinu privremeno je izmenjen saobraćaj, vozila se isključuju sa magistralnog na regionalni put (R-1102) kod raskrsnice Tremnik, od Demir Kapije vozi se regionalnim putem.

Od 17.07.2017 izvode se građevinski radovi, rekonstrukcija desne strane puta od graničnog prelaza Bogorodica do raskrsnice Đevđelija u dužini od 5km. Radovi će trajati 6 meseci.

Izvode se građevinski radovi na rekonstrukciji saobraćajne trake na državnom putu A1, deonica Veles (Štipska raskrsnica) – Gradsko i Gradsko – Veles (Štipska raskrsnica). Saobraćaj će biti izmenjen u periodu do 31.12.2017.

Detaljan izveštaj stanja na putevima možete videti OVDE.

Izvor: Auto-moto savez Makedonije

Podeli sa prijateljima
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Original Article