Horoskopski znaci ovog utorka posebnu pažnju treba da obrate na svoje zdravlje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Potrebno je da kultivišete svoju energiju, kako vaše intenzivne emocije ne bi imale destruktivni uticaj na ljubavni život. POSAO: Moguće pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Verovatno je da ćete imati prilika za romansu ali ne i mogućnosti da održite stabinost u odnosu. POSAO: Mogući problemi zbog neplaniranih troškova i iznenadnih kvarova. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Partner će biti loše volje ili nezainteresovan za ljubav, zbog čega je najbolje da sad negujete prijateljsku komponentu odnosa. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Više ćete se kretati među ljudima i upoznavati nove osobe, a s time lako dolazi i ljubav. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Freepik.com

horoskop

LAV

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neka mlađa osoba koja je „zabranjeno voće“, ali će vas baš to

intrigirati. POSAO: Imate potrebu da se dokažete, što će te i uraditi. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

DEVICA

LJUBAV: Ne očekujte ništa dobro u ovoj sferi, jer će vaš ljubavni život biti prilično siromašan, pogotovo ako imate ovaj znak kao podznak. POSAO: Uspeh ili dobit od posla u vezi nekretnina. ZDRAVLJE: Blago trovanje ili pad vitalnosti.

VAGA

LJUBAV: Trenitno ste previše skloni idealizaciji drugih i samozavaravanju, da biste bili srećni u ljubavi. POSAO: Trudićete se da učvrstite svoju poziciju, ali osećaj sigurnosti će vam izmicati. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Možda ćete razviti osećanja za nekog ko živi daleko. POSAO: Moguće je da ćete biti opsednuti svojim poslovnim životom, ali imajte na umu da stvari neće ići lako, ne onako kako očekujete. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: Shutterstock

horoskop

STRELAC 

LJUBAV: Bitna vam je pažnja, ali to nećete dobiti u ovom periodu, pa ćete se osetiti uskraćeno.

POSAO: Suviše vam je stalo do toga da budete sa svima dobri, da biste mogli lako da uspostavite svoj autoritet. ZDRAVLJE: Prehlada disajnih puteva.

JARAC

LJUBAV: Pokušavate da osvojite osobu od interesa na juriš. Vrlo ste nestrpljivi ovih dana, a to vam se može obiti o glavu. POSAO: Imate ogromnu energiju za rad, ali i manjak postojanosti. ZDRAVLJE: Možete se povrediti.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas ste neobično sentimentalni i previše okrenuti razmišljanjima o prošlosti, da biste bili srećni u sadašnjosti. POSAO: Imaćete utisak da vam okolnosti nisu naklonjene. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da vam neke nemile okolnosti ruše harmoniju u odnosu. Ako ste sami, nećete imati prilika za ljubav i bićete nezadovoljni. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Depresija.


Horoskop drevnih Maja! Otkrijte životni put kojim treba da idete

sledeća vest

Originalni tekst