Saznajte šta su zvezde pripremile vašem znaku Zodijaka.

OVAN

LJUBAV: Iako ste inače vrlo realistični, sada ćete biti skloni fantaziranju. POSAO: Uspeh ćete uglavnom ostvariti u sferi obrazovanja ili kreativnog rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Upoznaćete nekog ko će vam biti magnetski privlačan. POSAO: U dobrom ste periodu za špekulacije i samoizražavanje, kao i za partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

LJUBAV: Doživećete blokadu u sferi odnosa, ništa novo se neće desiti. POSAO: Energičnost u radu, ali i nervoza zbog pretrpanosti poslom. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu s nekim sa kim radite, ili će vam se dopasti neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Previše ćete trošiti. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Otežana komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete imati problema na radnom mestu, kvar sredstava za rad ili problem u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Izgleda da nećete imati sreće u ljubavi i da vaša očekivanja neće biti ispunjena. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i blokada. Moguće su i greške u radu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

LJUBAV: Možda ćete se zbližiti s nekim kroz neobavezan razgovor. POSAO: Možete postati žrtva glasina i ogovaranja, koje će naškoditi vašem profesionalnom ugledu. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaša dominantnost i magnetizam delovaće kao jak stimulans na svakog s kim stupite u kontakt. POSAO: Nećete biti zadovoljni situacijom na planu karijere. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Možete ostvariti harmoničnu vezu s nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Vaš entuzijazam će porasti iako i dalje nije na uobičajenom nivou. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Bićete zatečeni intenzitetom osećanja koja gajite prema nekoj osobi. POSAO: Veliki entuzijazam i uspeh u poslu. Impulsivno ulaganje. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: pexels.com

 

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete biti u stanju da jasno sagledate druge, zbog čega biste mogli da doživite razočaranje. POSAO: Okolnosti će vam ići naruku, prvi put posle dugo vremena. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete se loše osećati ili biti nespremni da se bavite osećanjima. POSAO: Možete dobiti mnoštvo zaista dobrih prilika, pogotovo ako ih aktivno tražite. ZDRAVLJE: Promenljivo.


3 horoskopska znaka imaće ludačku sreću do 2027! A jedan znak će zaraditi brdo para

sledeća vest

Originalni tekst