Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte šta su planete pripremile vašem znaku Zodijaka.

OVAN

LJUBAV: Napeta ili nervozna komunikacija može dovesti do razmirica u odnosu. POSAO: Mnogo ćete raditi, a vaš entuzijazam će biti ogroman. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje privući će ljude. Bogat društveni život obećava pozitivan razvoj događaja. POSAO: Vodite računa, možete izgubiti novac. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobro ćete se slagati sa partnerom. Susret sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete sjajne poslovne ideje kako lako i uspešno da zaradite još više novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Dan pun događaja. Možete očekivati dešavanja u ovoj sferi, ali znajte da će biti turbulentno. POSAO: Ulagaćete energiju u proširenje posla. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Vaša harizma će privući obožavaoce. POSAO: Lepi maniri će vam danas biti jak adut, kao i prijatna komunikacija sa drugima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA

LJUBAV: Danas možete uživati u ljubavi koju ste već ostvarili, ali teško da ćete naći novu. POSAO: Rad u oblastima koje podrazumevaju obrazovanje i rad sa mladima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Dobar provod i prijatna komunikacija, pogotovo sa članovima porodice. POSAO: Stabilna zarada i napredak na poslu ili bar bolja poslovna reputacija. ZDRAVLJE: Odlično.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovo je lep dan i desiće vam se nešto prijatno. POSAO: Finansijski uspeh, posebno u vidu neočekivanog dobitka. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Moguća veza sa dosta mlađom ili bar vrlo mladolikom osobom. POSAO: Potencijalna zarada od trgovine i transporta, kao i kreativnog rada. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

JARAC

LJUBAV: Ovo je bitan dan, može vam se desiti nešto lepo. POSAO: U ovom periodu vas pre svega interesuje da obezbedite finansijsku sigurnost. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA

LJUBAV: Vrlo ste raspoloženi za ljubav, ali nećete imati prilike da je iskusite. POSAO: Mnogo brinete, ali društvene veze vam mogu pomoći da poboljšate poziciju. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE

LJUBAV: Susret i komunikacija sa privlačnim osobama. POSAO: Ništa posebno se neće desiti. Trenutno ste u fazi završavanja starih i očekivanju novih projekata. ZDRAVLJE: Stabilno.


3 znaka ostvariće neverovatan uspeh u februaru! Imaće više para i ponuda od drugih

sledeća vest

Originalni tekst