Jarčevi su vrlo nestrpljivi u ljubavi ovih dana, a to im se može obiti o glavu.

Evo šta svaki horoskopski znak očekuje danas:

OVAN 

LJUBAV: Potrebno je da usmerite energiju kako vaše intenzivne emocije ne bi imale destruktivni uticaj na ljubav. POSAO: Moguće pogrešno ulaganje ili nepažnja u vezi sa novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Verovatno je da ćete imati prilika za romansu, ali ne i mogućnosti da održite stabilnost u odnosu. POSAO: Mogući problemi zbog neplaniranih troškova. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Partner će nezainteresovan za ljubav, zbog čega je najbolje da sad negujete prijateljsku komponentu odnosa. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Freepik.com

 

RAK  

LJUBAV: Više ćete se kretati među ljudima i upoznavati nove osobe, a s time lako dolazi i ljubav. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni trenutnom situacijom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV  

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neka mlađa osoba koja je „zabranjeno voće“, ali će vas baš to intrigirati. POSAO: Imate potrebu da se dokažete, što će te i uraditi. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

DEVICA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život biće prilično siromašan, pogotovo ako vam je Devica podznak. POSAO: Uspeh ili dobit od posla u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

VAGA 

LJUBAV: Trenutno ste previše skloni idealizaciji drugih da biste bili srećni u ljubavi. POSAO: Trudićete se da učvrstite poziciju, ali osećaj sigurnosti će vam izmicati. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko živi daleko. POSAO: Moguće je da ćete biti opsednuti poslom, ali stvari neće ići lako, bar ne onako kako očekujete. ZDRAVLJE: Slabo.

STRELAC

LJUBAV: Bitna vam je pažnja, ali to nećete dobiti u ovom periodu. POSAO: Suviše vam je stalo do toga da budete sa svima dobri da biste mogli lako da uspostavite autoritet. ZDRAVLJE:  Prehlada. 

JARAC  

LJUBAV: Pokušavate da nekog osvojite na juriš. Vrlo ste nestrpljivi ovih dana, a to vam se može obiti o glavu. POSAO: Imate ogromnu energiju ali i manjak postojanosti. ZDRAVLJE: Povreda.

VODOLIJA 

LJUBAV: Danas ste neobično sentimentalni i previše okrenuti razmišljanjima o prošlosti da bste bili srećni. POSAO: Imaćete utisak da vam okolnosti nisu naklonjene. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da vam neke nemile okolnosti ruše harmoniju u odnosu. Ako ste sami, nećete imati prilika za ljubav i bićete nezadovoljni. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Depresija.


Mesec je ušao u Raka! 3 znaka neka se spreme za pozitivan preokret

sledeća vest

Originalni tekst