SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 21. februar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje….

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 21. ФЕБРУАР: Месец је у Лаву - Бика очекује напет породични дан, Вагу нови сусрети, Водолија би да прекине везу

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Napeti aspekti Meseca koji danas ulazi u vatreni znak Lava, podstiču vaše grandiozne ideje i kreativnost, ali vam donose i neočekivanu promenu planova. Problemi u komunikaciji sa ljubavnim partnerom, kao i sa nadređenima. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i novca, između Plutona i Marsa, pravi opoziciju sa Mesecom koji popodne ulazi u Lava, što podstiče napetost i tenziju u domu i porodici. Moraćete da se prilagodite novim uslovima na poslu.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mnoštvo planeta u astrološkoj kući kontakata sa strancima, pravi opoziciju sa vatrenim Mesecom u Lavu, donoseći vam poslovni izazov o kojem bi trebalo dobro da razmislite. Udvara vam se atraktivna osoba koja često putuje zbog posla.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec ulazi u vašu astrološku kuću posla i obrazuje napete aspekte sa planetama sukoba i novca, zbog čega bi trebalo da obratite više pažnje na finansije. Razmislite pre nego što se angažujete na poslovima sa nekretninama.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Očekuje vas mnogo obaveza i sastanaka, naročito ako se bavite poslom koji ima veze sa medijima, advokaturom, predavaštvom. Mesec u vašem znaku pod uticajem Jupitera, donosi vam novac, ali i neplanirane troškove. Više se odmarajte.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Izazovan aspekt između Meseca u Lavu i Venere, planete ljubavi i novca, koja upravlja astrološkom kućom novca ali ljubavi, u popodnevnim satima donosi vam rasprave sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Tajna romansa sa umetnikom.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Vaš vladalac Venera u astrološkom polju ljubavi i nadahnuća, donosi vam nove susrete, ali i poslovne ponude, naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom. Ipak, slobodne Vage trebalo bi da budu oprezne ako upoznaju Ovna, Škorpiju ili Jarca.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Aspekti Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom i inspiracijom, između vaših vladalaca Plutona i Marsa, upozorava na oprez ako nameravate da investirate novac u neki partnerski aranžman. Mesec u Lavu donosi vam promene u karijeri.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Vladalac vašeg znaka, Jupiter u izazovnom aspektu sa Mesecom u Lavu, čini vas spremnim da započnete saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu. Ipak, prvo bi trebalo da se posavetujete sa finansijskim stručnjacima. Provodite više vremena u prirodi.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Aspekt vašeg vladaoca Saturna sa Mesecom u astrološkom polju novca i opasnosti, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije i podizanje kredita. Dobijate poziv za izlazak od nekoga ko stiže iz inostranstva. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mesec u Lavu nasuprot stelijumu planeta u vašem znaku nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom, donoseći čak i mogućnost raskida ili privremenog prekida komunikacije s njim. Potrudite se da definišete detalje ugovora pre potpisivanja.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Izazovni aspekti Meseca sa tri planete u vašem astrološkom polju prepreka, čine vas nestrpljivim, konfuznim i donose nervnu napetost. U prepodnevnim satima, trebalo bi da obratite više pažnje na potrebe i želje članova porodice. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst