Sami Blizanci će sigurno pronaći nekoga za sebe, ali isto tako i ako su u vezi mogu da budu u iskušenju da započnu tajnu aferu.

OVAN

LJUBAV: Nestabilnost odnosa, moguća i promena ili kraće razdvajanje. POSAO: Otvoriće vam se nove mogućnosti u poslu i bićete zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Moguće je da ćete doživeti povredu.

BIK

LJUBAV: Doživećete stvari zbog kojih ćete formirati drugačiji pogled na ljubav, pogotovo fizički aspekt ljubavi. POSAO: Moguće je da čete se odlučiti za samostalno preduzetništvo. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete pronaći nekoga za sebe, ali isto tako i ako ste u vezi možete biti u iskušenju da započnete tajnu aferu. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim problemima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Partner će biti težak ili svadljiv, sklon prepiranju. Moraćete to da zanemarite i sačekate bolje vreme i raspoloženje. POSAO: Neizbežni su sukobi sa svakim ko je nadređen ili u ulozi autoriteta. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Nikada ne čekate da budete odabrani već birate, i to iz grupe onih za koje ste sigurni da vam se dive. POSAO: Mogući su problemi u vezi finansija ako niste sve radili po propisima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA

LJUBAV: Ovo je vreme da pokažete šta se krije u vama. Posedujete skrivenu strast koja će sada eksplodirati. POSAO: Mogući problemi u vezi nekretnina ili privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

VAGA

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za emotivnu ili fizičku razmenu nežnosti sa partnerom. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa novcem, nekretninama i investicijama. ZDRAVLJE: Lošijeg ste zdravlja.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete zadovoljni time što ste našli osobu koja vas inspiriše na ljubav. POSAO: Uspeh ostvaren preko osoba koje vas simpatišu ili možda i nešto više od toga. ZDRAVLJE: Problem u predelu genitalija.

Foto: Freepik.com

 

STRELAC

LJUBAV: Mnogo štošta ima šanse da se desi, samo budite probirljiviji i mudro birajte. POSAO: Problemi iz drugih sfera, moguće zdravstveni, osujetiće vaše planove. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

JARAC

LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete navalentni zbog viška energije. POSAO: Moguće je da dobijete značajno velika finansijska sredstva. ZDRAVLJE: Sklonost povredama i infekciji.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da doživite aferu sa nekim s kim bi trebalo da imate samo poslovni kontakt. POSAO: Posebno dobar dan za one koji se bave bankarstvom i uopšte novcem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Više će vas privlačiti osobe koje nisu pristupačene nego one koje možete da imate. POSAO: Imaćete problema ako ste u partnerskom poslu i posebno sa osobama muškog roda. ZDRAVLJE: Moguća nervna napetost.


Preljubnici po horoskopu! Rang lista od najnevernijih do najodanijih

sledeća vest

Originalni tekst