SAZNAJTE šta vam trigon između Meseca u Raku i Sunca koje, posle godinu dana, ulazi u Ribe, donosi za ponedeljak 19. februar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako ćete se slagati sa članovima porodice…

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 19. ФЕБРУАР: Девицу очекују промене на емотивном плану, Стрелац да чува документа, Водолија нервозна

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Ulazak Meseca u znak Raka a Sunca u Ribe (posle godinu dana)pogoduje umetnicima, psihoterapeutima, naučnicima, lekarima alternativne medicine. Žene Ovnovi ne bi trebalo da provociraju emotivne partnere. Tegobe zbog viška tečnosti u organizmu.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Sa Suncem koje danas ulazi u vaše 11. astrološko polje, ostvarićete mnogo toga što ste zamislili. Ipak, biće vanrednih troškova, a savetuje se i oprez sa ugovorima. Raskid i pomirenje ili razdvajanja od voljene osobe, zbog neočekivanih okolnosti.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Ulazak Meseca u astrološku kuću posla, a Sunca u kuću karijere, podstiče vašu urođenu radoznalost i potrebu za novim izazovima, donoseći vam uvećanje zarade, naročito preko saradnje sa ženama. Susret sa starom simpatijom.

RAK(22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec danas ulazi u vaš znak a Sunce u Ribe, obrazujući sjajan aspekt koji vam donosi vam priliku da realizujete jedan kreativan projekat. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga u koga će se zaljubiti. Podložnost povredama.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Vaš vladalac Sunce danas ulazi u astrološko polje finansija a Mesec u polje intuicije, što je odlična kombinacija za uvećanje prihoda preko uslužnih delatnosti, ali i novčanih transakcija. Emotivnom partneru je stalo da vas u nešto ubedi.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Mesec danas ulazi u znak Raka, a Sunce, posle godinu dana, u astrološku kuću partnerstva, donoseći vam promene na emotivnom, ali i poslovnom planu. Slobodne Device, preko prijatelja, mogu da upoznaju interesantnu osobu. Vanredni troškovi.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Ulazak Meseca u astrološko polje karijere, a Sunca u polje svakodnevnih obaveza, donosi vam više obaveza, ali i novca, naročito ako se bavite uslužnim delatnostima. Na ljubavnom planu, moguće trzavice sa voljenom osobom. Cirkulacija.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Sa Mesecom u Raku i Suncem koje, posle godinu dana, ulazi u astrološku kuću ljubavi, slobodne Škorpije mogu da se zaljube u nekoga ko ima veze sa inostranstvom. Odnosi u domu i porodici i dalje su napeti. Podložnost sportskim povredama.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Ulazak Sunca u Ribe, a Meseca u znak Raka, donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako se bavite prodičnim biznisom ili trgovinom nekretninama. Povedite više računa o dokumentaciji i vrednim sitnicama. Osetljiv želudac.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Sunce, posle godinu dana, ulazi u Ribe i pravi dobar aspekt sa Mesecom, donoseći vam uspeh i uvećanje prihoda ako se bavite pravom, politikom ili ste preko posla na neki drugi način prisutni u javnosti. Budite oprezni u dogovorima sa strancima.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Ulazak Sunca u astrološku kuću posla, podstiče vašu ambiciju i donosi vam nove mogućnosti za zaradu. Erotski spoj planeta u vašem znaku čini vas privlačnijim za suprotni pol, ali pojačava i vašu nervozu. Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Sunce, posle godinu dana, ulazi u vaš znak donoseći vam priliv energije, entuzijazma i kreativnosti, tim pre što pravi sjajan aspekt sa Mesecom u Raku. Ipak, mogući su i vanredni troškovi. Povreda skočnog zgloba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst