Od svih horoskopskih znakova, Strelčevi će imati najviše poslovnog uspeha.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada ili čujete dobre vesti i izjave naklonosti. POSAO: Mnogo toga novog će se desiti u vašem životu i na planu karijere. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BIK 

LJUBAV: Promene koju se desile u vašem ljubavnom životu će se pokazati kao vrlo pozitivne. POSAO: Uspeh i dobit od posla u vezi trgovine i transporta. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera u organizam.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete biti nezadovoljni partnerom ili vezom. Vodite računa da ne naparavite previše impulsivne poteze. POSAO: Očekujte manju novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama.

RAK 

LJUBAV: Moguća je strastvena, ali nestabilna veza u kojoj lako možete završiti povređeni. POSAO: Bićete izuzetno inspirisani i ovo je posebno dobar dan za Rakove koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Freepik.com

ljubav

LAV

LJUBAV: Današnji dan će svakako biti povoljniji za ljubav, ali nemojte imati prevelika očekivanja. POSAO: Danas ćete se osećati nadahnuto i kreativno. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

DEVICA 

LJUBAV: Imaćete problema u sferi odnosa ako ste sami, jer ovo nije vreme kada se možete nadati da ćete naći ljubav. POSAO: Odličan dan za sve one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Infekcija.

VAGA 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima, flert i ljupkost u razgovoru će privući obožavanje. POSAO: Problemi i blokada u sferi privatnog biznisa i nekretnina. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko koga ćete upoznati preko interneta, ali taj odnos neće imati budućnost. POSAO: Manji uspeh ili profit od nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. POSAO: Uspeh u sferi komunikacije, transporta i trgovine. Sve što podrazumeva kretanje i protok novca i robe. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

JARAC

LJUBAV: Ovo je za vas vreme zabave. Lako možete naći prilike za romansu, ali teško možete održati trajnost odnosa. POSAO: Raskid ugovora ili poslovnog partnerstva. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaš društveni život će procvetati, a možete se i zaljubiti u nekog koga smatrate

prijateljem/prijateljicom. POSAO: Neki planovi će vam propasti, pa ćete napraviti druge. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekoga preko posla ili se zaljubiti u nekoga ko vam je nadređen. POSAO: Imaćete briga zbog neizvesne poslovne situacije. ZDRAVLJE: Prehlada disajnih puteva.


Raskinuće s vama bez da trepnu! Ova 3 horoskopska znaka veoma brzo završavaju vezu

sledeća vest

Originalni tekst