SAZNAJTE šta vam pun Mesec u Devici donosi za nedelju 28. januar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima…

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 28. ЈАНУАР: Пун Месец у Девици - Рак нервозан, Лав да опрезно доноси одлуку, Јарцу лош дан за љубав

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mesec u Devici u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Marsom u drugoj polovini dana, omogućava vam da brže završite dosadne, rutinske poslove. Napet aspekt sa Saturnom, utiče na promene vašeg raspoloženja. Izbegavajte nepotrebne troškove.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Trigon između Jupitera u vašem znaku i Meseca, povoljno utiče na vaš odnos sa poslovnim ali i sa ljubavnim partnerom. Dogovori sa osobama koje žive u inostranstvu, donose vam nove mogućnosti za zaradu. Obratite pažnju na način ishrane.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec, simbol emocija, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, čini vas sklonim dobrim odlukama. Mada se jedan Ovan trudi da privuče vašu pažnju, vas intrigira jedna Vodolija koju poznajete preko poslovnih kontakata. Pazite se povreda u kući.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Aspekt vašeg vladaoca Meseca sa Plutonom, planetom strasti, nepovoljno utiče na vaš odnos sa dugogodišnjim partnerom, što se posebno odnosi na Račice. Dogovore sa decom i mlađim članovima porodice, ostavite za popodnevne sate. Nervoza.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Zbog pozicije Meseca u odnosu na vašeg vladaoca, Sunce, može da vas zainteresuje neko prema kome ste do sada gajili samo prijaetljska osećanja. Aspekt sa Saturnom, upozorava da sačekate sa donošenjem odluke o saradnji sa starijim saradnikom.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Trigon vašeg vladaoca Merkura i Meseca, čini vas spremnim da se maksimalno angažujete na poslovima koji zahtevaju preciznost i manuelnu spretnost. Novac vam pristiže preko poslovnih aranžmana sa Jarcem. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Mesec prelazi preko 12. astrološkog polja i pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam dopisivanje u tajnosti sa mlađom osobom. Imate utisak da vas neko sprečava da što brže i efikasnije završite dogovor sa osobom koja živi u inostranstvu.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Mesec obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, pa budite oprezni ako planirate ulaganje u neki nov poslovni projekat. Pozicija drugog vladaoca Marsa, donosi bvam novac preko intelektualnih i kraćih putovanja.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Zbog Meseca u astrološkoj kući karijere pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, bićete u prilici da uvećate prihode preko posla u vezi sa nekretninama, građevinsrastvom, uslužnih delatnosti. Jedna Škorpija misli na vas.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Napet aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Pozicija Meseca u Devici, donosi vam realizaciju posla u vezi sa kupoprodajom nekretnina. Glavobolja.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Aspekt Meseca i vašeg suvladaoca Saturna, usporava ili odlaže vaše poslovne dogovore i mogućnost zarade. Naglašen znak Jarca, u koji „pada“ vaše astrološko polje tajni, donosi mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom. Nervoza.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Dobar aspekt Meseca i vašeg suvladaoca, Jupitera Neptuna, donosi vam uspeh i uvećanje zarade, naročito ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Ljubavni partner očekuje da mu posvetite više pažnje. Unosite više tečnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst