Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv dan, ali u sferi ljubavi, Ovnovima će posebno ići od ruke.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti strastvenu aferu. Povoljan dan za fizičko iskazivanje ljubavi. POSAO: Imaćete problema na poslu, sa zaposlenima ili sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Sporije varenje.

BIK 

LJUBAV: Moguće su promene u ovoj sferi, na bolje. Neko će u vama probuditi duboka osećanja. POSAO: Mogući su logistički i administrativni problem u vezi posla. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Danas nije vaš dan, nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Prblemi u karijeri, a moguće je i neslaganje sa podređenima. Previše posla i opadanje kvaliteta rada usled žurbe. ZDRAVLJE: Možda ćete morati da posetite lekara.

RAK

LJUBAV: Osetićete usamljenost, jer je osoba koja vam se dopada neuhvatljiva. POSAO: Moguće je da ćete imati nekih pravnih problema. Poštujte propise. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Danas vam emotivno povezivanje sa drugima vam neće ići lako. POSAO: Uslovi rada će se popraviti. Ovo je povoljan dan kada je u pitanju vaša karijera. ZDRAVLJE: Moguća psihosomatska oboljenja. Stomačne tegobe.

DEVICA 

LJUBAV: Možete se zaljubiti u nekog sa kim radite, što vam izgleda neće biti naročito po volji. POSAO: Danas vam se neće raditi, jer ćete izgubiti iz vida vaše ciljeve i volja će vam oslabiti. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Vi ćete se osećati spremno da doživite ljubav, ali nećete naći nikog ko će biti isto tako dobro raspoložen. POSAO: Mogući problem zbog neke neregularnosti u radu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION

LJUBAV: Danas ćete biti malo previše agresivni u pristupu, jer će vaša strastvena priroda biti vrlo stimulisana. POSAO: Bićete impulsivni kada je u pitanju bilo kakvo investiranje ili trošenje novca. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je da ćete izgubiti poverenje partnera zbog neiskrenosti, ili pak ćutanja o nečemu o čemu je trebalo razgovarati. POSAO: Imaćete napon da se bavite nečim kreativnim.

ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Moraćete da se pozabavite rešavanjem problema u vezi. POSAO: Mogući novčani problem zbog brzopletog ulaganja. Vodite računa o tome na koji način komunicirate sa nadređenima.

ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA 

LJUBAV: Neće vam biti teško da privučete osobu koja vam se dopada, ali ćete imati problema da je

zadržite. POSAO: Problemi pravne prirode i problemi u postizanju dogovora. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RIBE 

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, moguće je da posumnjate u iskrenost partnera. Nesporazum. POSAO: Razmišljaćete o promeni smera u karijeri, ali ništa nećete preduzeti po tom pitanju. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


Duboki dekolte, gole noge, providna astro haljina! Dženifer Lopez je bila prava zvezda na svojoj proslavi (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst