Najnovije

BG: Kod spomen parka u Jajincima pronađeno beživotno telo

26.June.2019 21:53 BEOGRAD - Beživotno telo muškarca pronađeno je večeras u šumi, u blizini spomen parka u Jajincima, preneli su mediji. "Telo je pronađeno u obližnjoj šumi, ali za sada nemamo detaljnijih informacija. Naša ekipa je još na terenu - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Bila je „nevidljiva“, a sad je na čelu Saveta Evrope: Ko...

Aktuelna potpredsednica hrvatske vlade i šefica diplomatije, Marija Pejčinović Burić, izabrana za generalnu sekretarku Saveta Evrope i novu dužnost će preuzeti u oktobru.

Saveznici otkazuju poslušnost: Amerika sprema „frontalnu akciju“ protiv Irana

Rezultat telefonskog razgovora iranskog i francuskog predsednika je nova kost u grlu Donaldu Trampu, koji ima sve manje izgleda da će na svoju stranu da pridobije tradicionalne američke saveznike u vezi sa vrućim temama poput anitiiranske koalicije.

Tramp i Kim se ne sastaju na G20

26.June.2019 21:56 VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se neće sastati sa liderom Severne Koreje Kim Džong Unom na samitu G20. Tramp i Kim su nedavno razmenili pisma, ali su pregovori između dve države namenjeni denuklearizaciji Korejskog poluostrva u, kako navodi Rojters, zastoju.

Tramp besan na Nemačku: Dajete Rusiji milijarde, a očekujete zaštitu SAD...

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da Nemačka izbegava povećanje rashoda za odbranu, a pri tome nastavlja da plaća milijarde dolara Rusiji koja je, po njegovim rečima, „potencijalni protivnik“ za NATO.

Povratak Rusa u PS SE jača poziciju Srbije

26.June.2019 19:54 STRAZBUR - Delegacija Ruske Federacije vratila se danas u Parlamentarnu Skupstinu Saveta Evrope (PS SE), da bez ikakvih ogranicenja ucestvuje u radu ove institucije posle četiri godine pauze. Izuzetno burna rasprava, sa ostro sukobljenim stavovima Velike Britanije, Ukrajine i baltickih zemalja sa jedne strane i na drugoj strani - velike vecine zemalja, koje su zelele povratak Rusa, polarizovala je PS SE.
- Advertisement -

RSS Horoskop

  • DNEVNI HOROSKOP: Pred Škorpijom dan pun izazova, Rak treba da se posveti porodici! 26. јуна 2019.
    lifestyle DNEVNI HOROSKOP: Pred Škorpijom dan pun izazova, Rak treba da se posveti porodici! Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas. Izvor: Horoskopius.com, Foto: Unsplash OVAN Vi imate velikodušan duh, koji vas može dovesti u nevolju ukoliko ne pazite. Vi ste skloni da previše dajete drugim ljudima kako duhovno tako i materijalno. Danas pazite […]

RSS City Magazine – Besplatni magazin za urbani životni stil

  • Vasil Hadžimanov Band 10. jula na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe 26. јуна 2019.
    Ovaj izvrsni sklop muzičara na čelu sa Vasilom Hadžimanovim, objavio je od osnivanja benda, 1997. godine, 7 studijskih albuma koji su naišli na fantastične kritike širom sveta. Svojim talentom, radom i neprestanim pomeranjem granica, članovi benda prepoznati su od strane svetskih kritičara kao vrhunski muzičari, svaki u svojoj kategoriji. Pijanista, kompozitor i aranžer, Vasil Hadžimanov […]
  • 15 najboljih uloga Meril Strip 26. јуна 2019.
    Oskarovka, koja je pre nekoliko dana proslavila 70. rođendan, bez sumnje je jedna od najtalentovanijih glumica današnjice. Njene uloge nikoga ne ostavljaju ravnodušnim jer je u svakoj nova, drugačija, neponovljiva... Stoga je vrlo teško odlučiti se za najbolju. Ipak, ukoliko već moramo da pravimo užu selekciju, tu bi se svakako našla njena uloga isfrustrirane majke […]

RSS Sport